lördag 22 augusti 2009Ty så älskade Gud...

"Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom."

Joh.3:16-17

Guds bröd...

"Guds bröd är det bröd som kommer ner från himlen och ger världen liv. De sade till honom: Herre, ge oss alltid det brödet! Jesus svarade: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta."

Joh.6:33Ordet blev kött...

"I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. Han var i begynnelsen hos Gud. Genom honom har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till. I honom var liv, och livet var människornas ljus. Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det."

Joh.1:1-5


2 kommentarer:

 1. Jättefint! Passande bibelord till bilderna!!! Du är så bra på att ta kort.
  Kul att vara med på bild så där. :)
  Ha en fin-fin födelsedag i morgon!
  Kramar från lillsyrran!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag vilja kommentera ang. försoning, vilket ovanstående ord har en koppling till..

  (le-havdil) Hur man ska leva för att möjliggöra för Skaparen I Hans nåd ska förse med kipur – försoning – finns skrivet i Tanakh (den judiska Bibeln); och undervisades av Ribi Yehoshua. Ribi Yehoshua (Mashiakh; Messias) från Nasaret undervisade i enlighet med Tanakh den enda vägen för att få gemenskap med Skaparen.

  http://www.netzarim.co.il
  Anders Branderud

  SvaraRadera