tisdag 4 september 2012Att prata av sig med en god vän hör till dagens bästa! :)
Sitter här med några enkla tankar...
I dag ringde jag upp en vän. Hon och jag pratar och träffas ibland, inte så ofta men det är alltid lika lätt och uppmuntrande. Vi samtalar om allt möjligt och det gör mig så glad. Allt möjligt, mellan himmel och jord. Mest om himmel faktiskt. ;) Om glädjen, om längtan och så även om sorger och sådant som kan kännas tungt. Ja, sådant som kan höra jorden till.
Då och då blir det tyst men det är en vänlig tystnad. En tystnad som är lugn och kärleksfull där vi bara vilar och lyssnar. Ja, för det är i tystnaden som vi talar allra mest och därifrån virvlar orden fram för att ge sitt stöd och sin bekräftelse. ;) Påminn dig om hur mycket som berättas utan att ett enda ord har talats ut och tänk vilken tyngd och kraft det sedan kan ligga i ett enda litet ord som talas ut. Det finns ju så många ord som vi kan använda. Fram för de vackra! Fram för hjärtats kärleks förklaring! Det börjar ju där i hjärtat. Kärleken som vi alla behöver och dess ord som vi alla behöver få höra...
Ja, det kan verkligen vara värt att ringa upp någon vän i dag och dela livet! Om så bara för en liten stund. Kanske träffas över en kopp te. Den stunden kan betyda något himmelskt bland allt det här jordiska.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar